طرز تهیه کوفته تبریزی پروتئینه
خلاصه مقاله
کوفته تبریزی چیست
کوفته تبریزی یکی از بهترین غذاهای شهر تبریز است و ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کوفته تبریزی را به شما آموزش دهیم.
این کوفته خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی تبریزی دارد و در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود.
در برخی رستوران های قدیمی هنوز این کوفته را به روش اصیل و قدیمی تبریزی درست می کنند. به این صورت که به جای چرخ کردن گوشت، آنرا در هاونگ های بزرگ ریخته و به صورت دستی می کوبند.
اگر طعم اصیل کوفته تبریزی را دوست دارید بچشید حتما باید به رستوران های سنتی شهر تبریز سر بزنید.
برای آموزش طرز تهیه و پخت کوفته تبریزی با رکسانافیت همراه باشید.
مواد لازم تهیه کوفته تبریزی برای 2 تا 4 نفر
برای تهیه کوفته تبریزی موارد زیر مورد نیاز است:
مواد لازم برای ۸ نفر | |
برنج | نصف لیوان |
لپه | نصف لیوان |
گوشت چرخ کرده | 300 تا 400 گرم |
سبزی کوفته | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران | ۱ قاشق غذاخوری |
پروتئین | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۳ قاشق غذاخوری |
تره و مرزه | ۱ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آلو و گردو | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
روغن و زردچوبه | به اندازه کافی |
چیکار کنم کوفته تبریزی وا نره
در دستور مواد اولیه بالا بجای آرد نخودچی از پروتئین استفاده شده است.
پروتئین باعث پیوستگی کامل کوفته تبریزی می شود و باعث میشود از وا رفتن کوفته تبریزی جلوگیری شود.
همچنین فنونی در ادامه توضیح داده ایم که باعث جاوگیری وا رفتن کوفته تبریزی می شود.
آموزش پخت
در اینجا آموزش ساده طرز تهیه کوفته تبریزی را برای شما آورده ایم.
با ما همراه باشید.
- برای تهیه کوفته تبریزی سنتی ابتدا لپه را از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می خیسانیم.
- آب لپه را عوض میکنیم و همراه با دو لیوان آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه ها شروع به پخت کنند.
- وقت لپه نیم پز شد ، آب آن را گرفته و درون ظرفی منتقل می کنیم.
- همزمان این مرحله را برای برنج نیز تکرار می کنیم.
- برنج و لپه را با هم مخلوط کرده و با گوشتکوب می کوبیم تا کمی خرد شوند.
- در این مرحله گوشت و لپه و برنج بعلاوه ادویه ها و پروتئین را با هم میکس می کنیم.
- داخل قابلمه جداگانه سس رب را درست کرده و به همراه کمی ادویه اجازه می دهیم تا بجوشد.
- وقتی آب سس به جوش آمد ، شعله آن را کم کرده تا کوفته ها وا نرود.
- سپس کوفته را با دست شکل داده و وسط آن زرشک ، آلوچه و … میگذاریم و به قابلمه منتقل می کنیم.
- تا یک ربع کوفته ها را جایجا نکنید تا کوفته تبریزی ها وا نرود.
- کوفته تبریزی شما حدود نیم ساعت بعد حاضر می شود.
- نوش جان
طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ
بجای استفاده از گوشت قرمز می توانید از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده نمایید.
سبزی مخصوص کوفته تبریزی
برای تهیه کوفته تبریزی از سبزیجاتی مانند گشنیز، نعناع، ترخون، مرزه و جعفری استفاده می شود.
البته در برخی شهرها مانند شهرهای شمالی برای تهیه این کوفته از سبزیجات محلی هم استفاده می کنند که باعث خوشمزه تر شدن کوفته ها می شود.
نویسنده
متن نوشته شده توسط ادمین سایت
دسته بندی ها:
آخرین مقالات:
-
05 بهمن 1403 همه مقالاتفواید گینر برای بدنسازی + نکات مهم برای افزایش اثربخشی آن
-
04 بهمن 1403 همه مقالاتچقدر پروتئین وی مصرف کنیم (میزان مصرف مجاز روزانه)
-
20 دی 1403 همه مقالاتانواع گینر بدنسازی + تفاوت انواع گینر و کاربرد هریک
-
20 دی 1403 همه مقالاتبهترین مکمل بدنسازی برای حجم، افزایش حجم عضلات ورزشکاران
-
08 دی 1403 همه مقالاتفواید پروتئین وی برای پوست چیست؟ + از شایعات تا واقعیت