مقدمه
از آب پنیر باقیمانده در کارخانجات تولید محصولات لبنی، ماده غذایی با ارزشی به نام وی پروتئین یا پروتئین آب پنیر حاصل می شود. این ماده به عنوان یک مکمل بدنسازی تاثیرگذار مورد استفاده قرار می گیرد. آیا از فواید پروتئین وی برای پوست آگاهید؟ می دانید این مکمل تا چه حد در تامین انرژی و داشتن عضلات برجسته به بدنسازان یاری می رساند؟
شاید کمتر کسی به فکر تهیه این مکمل در خانه خود افتاده باشد. ما در این مطلب از رکسانا فیت قصد داریم طرز تهیه پروتئین وی خانگی را در اختیار شما قرار دهیم. پس چنانچه به این مقوله علاقه مندید با ما همراه بمانید.
آیا می توان در منزل پروتئین وی درست کرد؟
هر ورزشکار حرفه ای یا مبتدی که به سلامت خود اهمیت می دهد قادر است با صرف کمی وقت و حوصله مکمل پروتئین وی را در منزل تهیه کند. وی خانگی از قیمت به صرفه تری برخوردار بوده، دارای مواد افزودنی یا مواد نگهدارنده نبوده و با مصرف آن از سلامتی و کیفیت موادی که وارد بدن خود می کنید مطمئن تر خواهید بود. پودر تولید شده تا مدت ها در یخچال قابل نگهداری و استفاده می باشد.
برای تهیه پروتئین وی خانگی به چه چیزهایی نیاز داریم؟
پروتئین وی خانگی به روش های مختلفی تهیه شده و از مواد اولیه متنوعی در تولید آن استفاده می شود. اصلی ترین این مواد شیر تازه و ارگانیک گاو با چربی دو درصد، آبلیموی تازه یا سرکه سفید، پارچه پنیر یا پارچه توری برای صافی و مخلوط کن هستند. شما می توانید بر اساس خواسته و ذائقه خود از پودر کاکائو یا وانیل برای طعم دادن به وی خانگی خود استفاده کنید.
چند ایده برای طرز تهیه پروتئین وی خانگی
شما با چند ایده خلاقانه می توانید پروتئین وی دست ساز خود را سریعتر و با کیفیت بیشتر تهیه کنید. مثلا به کمک دستگاه پرس پنیر، آب پنیر بیشتری را در مدت زمان کوتاهتر به دست خواهید آورد. برخی از افراد با قرار دادن یک شیء سنگین بر روی پارچه صافی، آب پنیر را به طور کامل از پنیر جدا می کنند. در ادامه شما را با طرز تهیه پروتئین وی خانگی به ساده ترین روش ممکن، آشنا خواهیم کرد.
طرز تهیه پروتئین با شیر گاو و آبلیمو
طرز تهیه پروتئین وی خانگی با شیر تازه و آبلیمو به این صورت است که ابتدا 3.5 لیتر شیر تازه گاو را تا دمای 83 درجه سانتی گراد و در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. 75 میلی لیتر یا یک چهارم فنجان آب لیموی تازه یا سرکه سفید به شیر گرم اضافه کرده و به مدت 20 الی 30 ثانیه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. با گذشت 10 الی 15 دقیقه، ترکیبات شیر و وی پروتئین آرام آرام از هم جدا می شوند. با عبور این مخلوط از صافی یا پارچه پنیر، آب پنیر جدا می گردد. این آب یک منبع عالی پروتئین و سرشار از 9 آمینو اسید ضروری بدن می باشد.
طریقه خشک و پودر کردن آب پنیر
پس از آنکه شیر بسته شده را در پارچه صافی ریخته و از جدا شدن آب پنیر به طور کامل از آن مطمئن شدید، زمان خشک کردن این آب رسیده است. برای این منظور می توانید از دستگاه های خشک کن یا فر خانگی خود کمک بگیرید. کافی است آب پنیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در فر با دمایی در حدود 95 الی 100 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا خشک شود. در ادامه، ماده خشک شده را در مخلوط کن ریخته و کاملا پودر کنید.
مکمل وی پروتئین شما آماده استفاده است. در صورت تمایل می توانید برای طعم دار کردن پودر پروتئین خود، به آن کاکائو یا وانیل اضافه نمایید. به منظور حفظ کیفیت پودر و عدم نفوذ رطوبت، آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. قرار دادن این پودر در یخچال سبب افزایش رطوبت پودر شما می شود؛ بنابراین بهتر است آن را در آشپزخانه و در مکانی خنک و خشک نگه دارید.
سخن پایانی
در این مقاله از رکسانا فیت به شما نشان دادیم که طرز تهیه پروتئین وی خانگی چقدر می تواند ساده باشد. با این حال، تهیه این مکمل در محیط منزل کار اصولی و دقیقی نخواهد بود. این مکمل در کارخانجات با استفاده از متد های جدید و دستگاه های پیشرفته و در شرایط کاملا ایزوله تولید می گردد. به همین دلیل ما به شما خرید مکمل بدنسازی اورجینال و با کیفیت را پیشنهاد می دهیم. برای این کار کافی است به فروشگاه اینترنتی رکسانا فیت سری بزنید. برای شما پیشنهادات ویژه ای داریم.